Huisbezoeken

Om organisatorische redenen is het op heden tijdelijk niet mogelijk om nieuwe chronische patiënten te aanvaarden voor een regelmatig huisbezoek. Bent u woonachtig in Sint-Denijs-Westrem en wenst u toch graag een regelmatig huisbezoek door een van onze artsen: neem dan terug contact op met de praktijk vanaf oktober 2022 om dit te bespreken. Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Gelieve huisbezoeken aan te vragen vóór 10u op het nummer 09/221 30 30. Huisbezoeken kunnen enkel aangevraagd worden door mensen die wonen binnen onderstaand gebied:

Kaart huisbezoeken (klik hier om kaart in detail te bekijken)

 

 

 

Het werken in de consultatieruimte is zowel voor de huisarts als voor uzelf het voordeligst omwille van volgende redenen:

  • het medisch dossier is bij de hand
  • het onderzoek en eventuele behandelingen gebeuren in ideale omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij goede belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Daarom raden wij het ten sterkste aan om, indien mogelijk, naar de praktijk te komen en huisbezoeken enkel aan te vragen bij ernstige ziekte en/of als u in de onmogelijkheid verkeert u te verplaatsen.